Over Carien ParthesiusNaast mijn werk als interimmanager en projectleider in zorg & welzijn, ben ik actief als mantelzorgdeskundige.  Ik heb de Post-HBO opleiding Mantelzorgmakelaar afgerond, en in combinatie met mijn kennis van zorg , welzijn en werkgeverschap, kan ik van betekenis zijn voor (werkende) mantelzorgers.

Zowel in mijn werk, als privé heb ik veel te maken gehad met mantelzorg, waardoor ik vanuit verschillende perspectieven naar dit onderwerp kan kijken. Graag lever ik met mijn ervaring en kennis een bijdrage aan mantelzorgers, maar ook aan werkgevers en organisaties die te maken hebben met mantelzorg(ers). Mijn drive is deze werelden bij elkaar te brengen. Ik ben thuis in, en werk graag op het snijvlak van mantelzorg/zorg/welzijn/werkgeverschap. Ik ken de zorgwereld goed, ben op de hoogte van wet- en regelgeving, en weet creatieve oplossingen te vinden voor lastige problemen.


LinkedIN