Over Carien ParthesiusNa jarenlang met veel plezier gewerkt te hebben bij verschillende zorgorganisaties in diverse managementfuncties, ben ik nu als zelfstandige werkzaam onder de naam Carien Parthesius Mantelzorg Support.  Ik heb de Post-HBO opleiding Mantelzorgmakelaar afgerond en werk als erkend mantelzorgmakelaar, aangesloten bij de beroepsvereniging mantelzorgmakelaars BMZM. Daarnaast ben ik actief als mantelzorgcoach en mantelzorgdeskundige. 

Zowel in mijn werk, als privé heb ik veel te maken gehad met mantelzorg, waardoor ik vanuit verschillende perspectieven naar dit onderwerp kan kijken. Graag lever ik met mijn ervaring en kennis een bijdrage aan mantelzorgers, maar ook aan werkgevers en organisaties die te maken hebben met mantelzorg(ers). Mijn drive is deze werelden bij elkaar te brengen. Ik ben thuis in, en werk graag op het snijvlak van mantelzorg/zorg/welzijn/werkgeverschap. Ik ken de zorgwereld goed, ben op de hoogte van wet- en regelgeving, en weet creatieve oplossingen te vinden voor lastige problemen.


LinkedIN